vrijdag 15 november 2019

Nieuw vriendinnetje

Afgelopen weekend een nieuw vriendinnetje voor mijn dochter gehaakt, een NONO van Polaripop. Super leuk om te maken en lekker snel klaar. Al was het soms wel een gepriegel :-)

Ik heb deze NONO gehaakt met Scheepjes Softfun en haaknaald 2.5mm.

Het patroon krijg je gratis na het aanmelden voor de nieuwsbrief van Polaripop: www.polaripop.com

donderdag 7 november 2019

Kreadoe 2019

Sinds ik ben begonnen met haken was het er nog nooit van gekomen om naar de Kreadoe te gaan. Dit keer stond hij al bijna een jaar in de agenda en afgelopen vrijdag was het zover!

Samen met mijn vriendin heb ik daar de hele dag rondgelopen en wat was het leuk! We wisten niet helemaal wat te verwachten dus het was ook wel een beetje spannend :-)

We hebben meerdere bekende haaksters/hakers (en auteurs) ontmoet en veel inspiratie opgedaan. We hebben wat haak-inkopen gedaan en een paar workshops gevolgd.

Het hoogtepunt van de dag was voor mij de workshop 'bloemetjes borduren' van Nienke Landman, van Mooi van draad. Deze kreeg ik cadeau van mijn vriendin, alvast voor mijn verjaardag!

Wat ontzettend leuk om te doen! En wat een leuke vrouw! Haar nieuwe boek had ik mezelf al cadeau gedaan dus ik kan aan de slag :-) en ik vrees dat ik nu toch zal moeten leren breien, wat een leuke projecten staan er in!



Wat was het een leuke dag! Volgend jaar misschien toch maar weer gaan :-)